Voiko sipseistä todella tehdä hyvää perunamuusia? MTV testasi somea hämmentäneen ohjeen

Videolla selvitetään miltä perunalastuista tehty perunamuusi maistuu 3:03 Videolla selvitetään miltä perunalastuista tehty perunamuusi maistuu

Voiko perunalastuista tehdä perunamuusia? Testaasimme TikTokissa jaettua erikoista kikkaa.

Videolla selvitetään miltä perunalastuista tehty perunamuusi maistuu.

Uutisoimme äskettäin Videopalvelu TikTokissa jaetusta tavasta valmistaa perunamuusia. Yksinkertaisuudessaan pussillinen perunalastuja kipataan kiehuvaan veteen, jossa ne pehmenevät hetkessä. Lopuksi vettyneistä perunalastuista valutetaan ylimääräinen vesi pois. Niin kuin aiemmin uutisoimme, sipsimuusin makua voi muokata lisäämällä joukkoon juustoa, maitoa ja viinietikkaa. Myös suolaa voi lisätä keitinveteen, jos perunalastujen suolapitoisuus ei ole omaan makuun riittävä.

Sipsimuusi jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Toiset pitävät reseptiä naurettavana, mutta puolestapuhujiakin löytyi.

– Perunalastut on tehty perunasta, joten tavallaan tässä on järkeä, eräs reseptin nähnyt kommentoi Facebookissa.

– Voikohan tätä kokeilla maustetuilla sipseillä? eräs kommentoija pohti.

Tuntemattomasta syystä @elis_kitchen -nimellä TikTokissa videoita tekevä käyttäjä ei tyydy pelkästään valmistamaan sipseistä muussia, vaan ottaa lisäksi sipsien keitinlientä talteen ja juo sitä. Testasimme myös liemen makua, vaikka syy liemen juomiseen jäi lopulta epäselväksi.

Katso videolta, kuinka sipsimuusi onnistui suomalaisista perunalastuista!

Lähteet: TikTokFacebook ja Insider

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!