Voiko pihvin paistaa leivänpaahtimessa? MTV:n kauhujen keittiössä testattiin: "Jos mikään ei syty palamaan, niin me ollaan jo onnistuttu tässä"

4:24 Kauhujen keittiön pippuripihvejä leivänpaahtimessa: "Jos mikään ei syty palamaan, niin me ollaan jo onnistuttu tässä"

MTV:n kauhujen keittiössä testattiin, voiko pippuripihvejä paistaa leivänpaahtimessa.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Fannin ja Juhon yritys valmistaa pippuripihvejä vanhassa leivänpaahtimessa toimikaan.

Kauhujen keittiössä testataan internetin syövereistä löytyviä hullulta tuntuvia kikkoja ja reseptejä. Hulluudessa voi nimittäin piillä totuuden siemen ja joskus pöljältäkin tuntuva idea voi käytännössä toimia uudella, ilahduttavalla tavalla.

Kauhujen keittiön tavoitteena on, että mitään ei tarvitse heittää roskiin ja kaikki tarvittava on joko kierrätettyä, uusiokäytettyä, jatkossa myös käypää tavaraa. Raaka-aineet Kauhujen keittiössä syödään ja tuotteet ovat ruokakaupan punaleimattuja hävikin minimoimiseksi.

Syttyikö Pöllölaakso tuleen? Kärähtikö Juhon kulmakarvat ja saiko Fanni mediumiksi kypsynyttä pihviä? Se kaikki selviää videolta!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja