Viinikauppa palkkasi karvaisen lähetin, joka ei hauku työnantajaansa – saammeko esitellä, tässä on 11-vuotias viinikoira Soda Pup työssään

Urban winery -viinikauppa Marylandissa Yhdysvalloissa palkkasi ihastuttavan lähetin koronaviruksen aikana 1:13 Urban winery -viinikauppa Marylandissa Yhdysvalloissa palkkasi ihastuttavan lähetin koronaviruksen aikana

Koronaviruskriisi on aiheuttanut paljon hallaa ravintola- ja juomabisnekselle maailmanlaajuisesti. Poikkeuksellinen tilanne on kuitenkin myös synnyttänyt uusia, luovia ideoita, kuten tämän Marylandissa sijaitsevan viinikaupan tempauksen.

Yhdysvaltain Marylandissa sijaitsevan Stone House Urban Wineryn viinikauppaan on palkattu uusi karvainen lähetti. Koronavirustilanteen johdosta asiakkaat eivät nyt uskaltaudu normaaliin tapaan viiniostoksille, niinpä viinikaupan oli keksittävä luova ratkaisu tilanteeseen.

Viiniostokset voi nyt hoitaa sosiaalisesti eristäytyneenä, kiitos nelijalkaisen Soda Pup -lähettikoiran.

– Kun emme enää pystyneet järjestämään yhteisöllisiä maistatustilaisuuksia viinitilalla tilanteen vuoksi, huomasin, että Soda näytti hieman surulliselta, Stone Housen omistava Lori Yata kertoo.

Normaalisti 11-vuotias bokseri innostui aina, kun ovikello soi ja ihmisiä saapui maistelemaan viiniä. 

– Se oli niin hauskaa. Kun joku vakioasiakas saapui, hänen päänsä kääntyi aina ensin kohti Sodan petiä. Soda huomioitiin aina ennen meitä muita.

Nyt Soda saa tehdä lempihommaansa, eli kohdata ihmisiä ja samalla viedä heille viinitilauksia parkkipaikalle. Sodan kuljetuskassissa on mukana myös koiran herkkupaloja, joita asiakas voi halutessaan antaa reippaalle lähetille. 

Katso videolta, miten hienosti Soda Pup hoitaa lähettihommansa.Lähde: NBC

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat