Viiden raaka-aineen täydellinen viikonloppuruoka – Jani ylistää: "Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta"

Karitsanpotka Sivumaku
Karitsanpotka on loistava raaka-aine syksyiseen ruoanlaittoon. MTV

Karitsanpotkista syntyy hitaasti hauduttamalla täydellistä ruokaa vaikka viikonlopulle. Testaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen reseptiä. 

Oletko koskaan valmistanut ruokaa karitsanpotkista? Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen ohjeeseen tarvitaan vain viisi varsinaista raaka-ainetta, jos öljyä, suolaa ja pippuria ei lasketa.

– Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta. Syksy on kotimaisen karitsan sesonkia ja mikä sopisikaan paremmin syystuulen tuivertamaan iltaan kuin mureaksi haudutettu karitsanpotka? Kinnunen kirjoittaa.

Lopputulos on Kinnusen mukaan rikkaan maukas ja tuhdin lihaisa. 

– Ainahan makua voi viedä suuntaan jos toiseen lisäämällä mausteita tai yrttejä, mutta tämä oli tällaisena erinomaista.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: 5 aineksen herkulliset karitsanpotkat


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.