Viiden raaka-aineen täydellinen viikonloppuruoka – Jani ylistää: "Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta"
Karitsanpotkista syntyy hitaasti hauduttamalla täydellistä ruokaa vaikka viikonlopulle. Testaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen reseptiä.
Oletko koskaan valmistanut ruokaa karitsanpotkista? Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen ohjeeseen tarvitaan vain viisi varsinaista raaka-ainetta, jos öljyä, suolaa ja pippuria ei lasketa.
– Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta. Syksy on kotimaisen karitsan sesonkia ja mikä sopisikaan paremmin syystuulen tuivertamaan iltaan kuin mureaksi haudutettu karitsanpotka? Kinnunen kirjoittaa.
Lopputulos on Kinnusen mukaan rikkaan maukas ja tuhdin lihaisa.
– Ainahan makua voi viedä suuntaan jos toiseen lisäämällä mausteita tai yrttejä, mutta tämä oli tällaisena erinomaista.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: 5 aineksen herkulliset karitsanpotkat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje