Mainos
Mainos

Viiden raaka-aineen täydellinen viikonloppuruoka – Jani ylistää: "Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta"

Karitsanpotkista syntyy hitaasti hauduttamalla täydellistä ruokaa vaikka viikonlopulle. Testaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen reseptiä. 

Oletko koskaan valmistanut ruokaa karitsanpotkista? Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnusen ohjeeseen tarvitaan vain viisi varsinaista raaka-ainetta, jos öljyä, suolaa ja pippuria ei lasketa.

– Mahdottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta. Syksy on kotimaisen karitsan sesonkia ja mikä sopisikaan paremmin syystuulen tuivertamaan iltaan kuin mureaksi haudutettu karitsanpotka? Kinnunen kirjoittaa.

Lopputulos on Kinnusen mukaan rikkaan maukas ja tuhdin lihaisa. 

– Ainahan makua voi viedä suuntaan jos toiseen lisäämällä mausteita tai yrttejä, mutta tämä oli tällaisena erinomaista.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista: 5 aineksen herkulliset karitsanpotkat


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja