Mahottoman hyvä ja helppo ruoka upeasta raaka-aineesta. Syksy on kotimaisen karitsan sesonkia ja mikä sopisikaan paremmin syystuulen tuivertamaan iltaan kuin mureaksi haudutettu karitsanpotka?
Tähän ohjeeseen tarvitaan vain viisi varsinaista raaka-ainetta, jos öljyä, suolaa ja pippuria ei lasketa. Lopputulos on silti rikkaan maukas ja tuhdin lihaisa. Ainahan makua voi viedä suuntaan jos toiseen lisäämällä mausteita tai yrttejä, mutta tämä oli tällaisena erinomaista. Lisukkeeksi käy niin pasta, riisi kuin perunamuusikin, mutta itse nautin potkan italialaisittain sellaisenaan liemen kera, alkuruoan siivittämänä.
PS. Tsekkaa myös 15 muuta karitsa- ja lammasreseptiä!
PPS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista ja tuulista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) ja Twitterissä.
5 aineksen herkulliset karitsanpotkat
2 hlölle
