Vie aikaa vain 10 minuuttia – valmista herkullista valkosuklaavaahtoa
Poimi vinkit helpon ja nopean jälkiruoan valmistamiseen!
Valkosuklaavaahto on oiva jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi pienillekin vieraille – ja valmistuu vain kymmenessä minuutissa. Poimi resepti!
Nopea valkosuklaavaahto
4 annosta
0,3 dl valkosuklaata
2 dl makeuttamatonta soijajuomaa
pussillinen vanukasjauhetta
tuoreita mansikoita tai vadelmia
(valkosuklaarouhetta)
1. Kaada pannulle ruokalusikallinen makeuttamatonta soijajuomaa ja sulata valkosuklaa juoman joukkoon. Sekoita seosta koko ajan ja anna sen viiletä, kun suklaa on sulanut kokonaan.
2. Sekoita loput soijajuomasta vanukasjauheen kanssa vispilällä tai sähkövatkaimella kunnes seos sakenee. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa joukkoon.
3. Annostele jälkiruoka kippoihin ja koristele annokset halutessasi valkosuklaarouheella.
4. Herkuttele!
Lähde: bettycrocker.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa