Vie aikaa vain 10 minuuttia – valmista herkullista valkosuklaavaahtoa

Valkosuklaa
Valkosuklaavaahto valmistuu helpolla reseptillä nopeasti. Shutters

Poimi vinkit helpon ja nopean jälkiruoan valmistamiseen!

Valkosuklaavaahto on oiva jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi pienillekin vieraille – ja valmistuu vain kymmenessä minuutissa. Poimi resepti!

Nopea valkosuklaavaahto

4 annosta

0,3 dl valkosuklaata
2 dl makeuttamatonta soijajuomaa
pussillinen vanukasjauhetta
tuoreita mansikoita tai vadelmia
(valkosuklaarouhetta)

1. Kaada pannulle ruokalusikallinen makeuttamatonta soijajuomaa ja sulata valkosuklaa juoman joukkoon. Sekoita seosta koko ajan ja anna sen viiletä, kun suklaa on sulanut kokonaan.

2. Sekoita loput soijajuomasta vanukasjauheen kanssa vispilällä tai sähkövatkaimella kunnes seos sakenee. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa joukkoon.

3. Annostele jälkiruoka kippoihin ja koristele annokset halutessasi valkosuklaarouheella.

4. Herkuttele!

Lähde: bettycrocker.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!