Vie aikaa vain 10 minuuttia – valmista herkullista valkosuklaavaahtoa

Valkosuklaa
Valkosuklaavaahto valmistuu helpolla reseptillä nopeasti. Shutters

Poimi vinkit helpon ja nopean jälkiruoan valmistamiseen!

Valkosuklaavaahto on oiva jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi pienillekin vieraille – ja valmistuu vain kymmenessä minuutissa. Poimi resepti!

Nopea valkosuklaavaahto

4 annosta

0,3 dl valkosuklaata
2 dl makeuttamatonta soijajuomaa
pussillinen vanukasjauhetta
tuoreita mansikoita tai vadelmia
(valkosuklaarouhetta)

1. Kaada pannulle ruokalusikallinen makeuttamatonta soijajuomaa ja sulata valkosuklaa juoman joukkoon. Sekoita seosta koko ajan ja anna sen viiletä, kun suklaa on sulanut kokonaan.

2. Sekoita loput soijajuomasta vanukasjauheen kanssa vispilällä tai sähkövatkaimella kunnes seos sakenee. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa joukkoon.

3. Annostele jälkiruoka kippoihin ja koristele annokset halutessasi valkosuklaarouheella.

4. Herkuttele!

Lähde: bettycrocker.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja