Mainos
Mainos

27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullista suklaamoussea!

Ainekset (neljälle)

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 dl raakakaakaojauhetta
  • 1-2 dl kookos-, manteli- tai cashewmaitoa (laita nestettä sen mukaan millaisen koostumuksen haluat)
  • 1 tl vaniljauutetta tai 2 tl vaniljajauhetta
  • 2-4 rkl hunajaa(määrä riippuu avokadojen makeudesta ja mausta sekä siitä, kuinka makeaa moussesta haluat)
  • Koristeluun esim. kaakaopavun paloja, raakasuklaaraastetta tai marjoja.

Valmistusohje

Paloittele avokado monitoimikoneessa tai tehosekoittimeen muiden raaka-aineiden kera. Sekoita kunnes saat samettisen kuohkean moussen.

Tarkista maku ja muokkaa tarvittaessa. Nauti mousse heti tai laita se viilenemään jääkaappiin.

Koristele ennen tarjoilua ja nauti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.