Vegaaninaisen synttäriyllätys ravintolassa vetää hiljaiseksi – tarjoilija kommentoi: "Minä todella yritin olla nokkela"

kakku syntymäpäiväkakku syntymäpäivä
Yazmin Barreto sai syntymäpäiväkakun sijaan banaaniviipaleen. Shutterstock

Vegaanista ruokavaliota noudattava amerikkalaisnainen sai ravintolassa yllätysjälkiruoan syntymäpäiviensä kunniaksi.

Monissa ravintoloissa huomiodaan tänä päivänä asiakkaan juhlapäivä jollain tapaa. Usein merkkipäivää muistetaan esimerkiksi ylimääräisen jälkiruoan muodossa ja keittiöstä saatta tupsahta pöytään vaikka pala syntymäpäiväkakkua.

Yhdysvaltain Illinoisissa asuva Yazmin Barreto vietti viime viikolla 19-vuotissyntymäpäiviään ja päätti juhlistaa ikääntymistään paikallisessa Melting Pot -ravintolassa. Vegaanista ruokavaliota noudattava Barreto kertoo rakastavansa paikkaa sen erinomaisten vegaanivaihtoehtojen vuoksi. Barreto ei kuitenkaan odottanut, että ravintola huomioisi mitenkään hänen juhlapäiväänsä.

Kun tuli onnnittelulaulun aika, Barreto saikin melkoisen yllätyksen keittiöstä.

– Tarjoilija sanoi, että hän yrittää keksiä jonkun vegaanisen jutun minulle, ja minusta se oli tosi söpöä. En todellakaan odottanut heidän tuovan minulle mitään, joten se oli mieluisa ja hauska yllätys.

Mitä syntymäpäiviään juhlistava Barreto sitten sai yllätykseksi keittiöstä? Banaaniviipaleen kynttilällä ja suklaisella paljon onnea -tekstillä höystettynä. Barreto jakoi kuvan vegaanisesta syntymäpäiväjälkiruoastaan Twitteriin. Kuvasta muodostui nopeasti viraalihitti.

–  Minä todella yritin olla nokkela, tarjoilijan kuullaan kommentoivan tilanteessa Barreton Today-sivustolle luovuttamalla videolla.

Barretto ei loukkaantunut synttäriyllätyksestään, vaan piti sitä päin vastoin hulvattomana. Banaaniviipale ei suinkaan ollut ainoa jälkiruoka, jota synttärisankari nautiskeli ravintolassa.

–  Sain syödä paljon suklaafondueta jälkiruoaksi ja minulla oli todella hauskaa, Barreto kertoo.

Lähde: Today.com

***

Kaksi tapaa tehdä perinteisiä tähtitorttuja:

1:02

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja