Varsin erikoinen pizzatäyte jakaa mielipiteitä somessa: "Nuolisin mieluummin bussin lattiaa" – söisitkö itse?

0:33 Tuunaa eväsherkku pakastepizzasta
Videolla neuvotaan, miten tuunaat pakastepizzasta eväsherkun.

Pizzaketju Domino’s on julkaissut ”Hawaiian Spaghetti” -pizzan, jossa täytteenä on kiistellyn ananaksen lisäksi kinkkua ja mozzarellaa sekä säilykespagettia. Toistaiseksi kyseistä pizzaa saa vain Uudesta-Seelannista.

Pääkuvan videolla neuvotaan, miten tuunaat pakastepizzasta eväsherkun.

Erikoiset pizzatäytteet puhuttavat sosiaalisessa mediassa vähän väliä. Taistelu siitä, kuuluuko ananas pizzaan vai ei, on jäänyt mitä kummallisempien uutuuksien jalkoihin. Uusimpana tempauksena pizzaan on päätetty lisätä spagettia.

Spagetti ihastuttaa ja vihastuttaa

– Tämä ei ole vitsi! Olemme lisänneet virallisesti listallemme rajoitetuksi ajaksi Hawaiian SPAGETTI pizzan, Domino’s New Zealand julkaisi Facebookissa.

Suomalaisen näkökulmasta ehkä hieman yllättäen, erikoinen pizzatäyte sai osakseen myös kannatusta, kun käyttäjät kirjoittivat sen tuovan lapsuuden mieleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä kuvaa lapsuuttani, kun äitini oli liian laiska kokkaamaan kunnollista ateriaa. Teen tätä jopa lapsilleni aina välillä, eräs käyttäjä kommentoi.

Vaikka moni oli innoissaan spagetista täytteenä, luonnollisesti se myös ällötti Facebook-käyttäjiä ja uutuuteen suhtauduttiin hyvin epäilevästi.

– Nuolisin mieluummin bussin lattiaa, eräs käyttäjä totesi.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja