Somekansa tyrmistyi pizzerian tempauksesta: Vaihtoi tomaattikastikkeen sinappiin – söisitkö sinä tätä herkkua?

Pizza lähikuva pitsa
Shutterstock

Pizza ja sen täytteet ovat pyhä asia, eivätkä pelkästään italialaisille. Erikoiset pizzantäytteet aiheuttavat usein kohun sosiaalisessa mediassa: 2017 kiisteltiin ananaksesta, tällä viikolla kiistan aiheeksi joutui sinappi.

VIDEO: Miten saada kaksi pakastepizzaa mahtumaan samaan aikaan uuniin.

Twitterin käyttäjät riensivät purkamaan ahdistustaan, kun selvisi, että New Yorkissa sijaitseva pizzeria korvaa yhdestä pizzastaan perinteisen tomaattikastikkeen sinapilla.

Lions & Tigers & Squares -pizzeriassa valmistettavaan pizzaan tulee sinapin lisäksi suolalihaa, hapankaalia ja juustoa. Sinappipizza kuulostaakin enemmän olutravintolan ruokalistalta löytyvältä annokselta kuin perinteiseltä pizzalta.

"Tästä teidän pitäisi tuntea vastenmielisyyttä"

Somekansa nousi sinappikohusta takajaloilleen puolustaen omia mieltymyksiään pizzantäytteiksi. Jotkut Twitter-käyttäjistä merkitsivät jopa FBI:n julkaisuihinsa, koska kokivat sinapin pizzassa niin loukkaavaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs Twitter-käyttäjä totesi, että kaikki jotka kauhistuivat ananaksesta pizzantäytteenä, saisivat olla kuvottuneita ennemminkin sinapista pizzassa. Toinen käyttäjä olisi halunnut rakentaa aikakoneen estääkseen jo ensimmäisen keskustelun sinappipizzan mahdollisuudesta.

Mausta ei sovi kiistellä

Osa somekansasta oli taas liikkeellä avoimemmin mielin, kutsuen pizzaa heidän tyylisekseen ja suorastaan kauniiksi luomukseksi.

Joku erittäin omaperäisen makupaletin omaava käyttäjä totesi, ettei sinappipizza ole kovin kaukana hänen lempi bbq-kastike pizzastaan, jota hän yleensä dippaa hunajasinappiin.

Pizza ei näin ollen eroa mistään muustakaan suuresta rakkaudesta: Kaikille on tarjolla jotain ja mausta ei sovi kiistellä.

 Lähde: kitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!