Varo! Nämä ruoka-aineet vähentävät seksihaluja

Lakritsi voi vaikuttaa negatiivisesti etenkin miesten seksihaluihin. Shutterstock

Tietyillä ruoka-aineilla on vaikutuksia, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti seksuaaliseen halukkuuteen.

Ruoka-aineet voivat laskea seksihaluja aivan huomaamatta. The Daily Meal -sivusto listasi yllättäviä herkkuja, joilla voi olla tämänkaltaisia, usein negatiivisiksi koettuja vaikutuksia.

Suklaa

Monelle tulee yllätyksenä, että kaikista herkuista juuri suklaa voi vaikuttaa negatiivisesti seksuaaliseen halukkuuteen. Vaikka suklaan syöminen voi antaa hyvän olon tunteita, voi se vaikuttaa negatiivisesti testosteronin tuotantoon.

Juusto

Suolakeksien ja hedelmien kanssa tarjoiltu juustolautanen on illanviettojen kestohitti, mutta juusto ei välttämättä tuo vipinää vällyjen väliin. Lehmänmaidossa voi olla synteettisiä hormoneita, jotka voivat vaikuttaa halukkuuteen sekoittamalla estrogeenin ja testosteronin luontaista tuotantoa.

Lakritsi

Lakritsin sisältämä glykyrritsiini voi vaikuttaa negatiivisesti etenkin miesten seksihaluihin.

Minttu

Pahanhajuinen hengitys on yksi varma tapa karkottaa kumppani, mutta miesten ei kannattaisi nauttia tähän vaivaan minttua, jos tarkoitus on saada vipinää vällyjen väliin. Mintun sisältämä mentoli laskee testosteronitasoja ja voi siten vaikuttaa negatiivisesti seksihaluihin.

Light-juomat

Hyvä fyysinen kunto ja kokonaisvaltainen terveys auttavat ylläpitämään seksihaluja, mutta aspartaamilla makeutetut light-juomat voivat saada aikaan vastakohtaisen vaikutuksen. Tietyt keinotekoiset makeutusaineet vaikuttavat elimistön serotoniinituotantoon ja voivat siten vähentää kykyä tuntea mielihyvää.

LUE MYÖS:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat