Kananmunien keitossa on syytä olla tarkkana, jotta lopputuloksena ei ole kovaa munaa, jonka keltuaisen ympärillä on harmaa rinkula ja jonka kuori ei irtoa.
Katso yllä olevalta videolta myös ohjeet kananmunien keittämiseen!
Keitetyt kananmunat ovat täydellinen aamiaisherkku, mutta oivallisia myös salaattien sekaan ja muiden ruokien kylkeen. Ainoa ongelma keitettyjen kananmunien valmistuksessa saattaa olla, milloin muna on täydellisen kypsä.
Delish-sivusto jakaa vinkit, joilla kananmunien keittämisessä voi onnistua joka kerta ja keltuaisen ympärille ilmestyvät harmaat rinkulat ja irtoamattomat kuoret voi välttää.
1. Valitse vanhempia munia
Vanhojen munien kuori irtoaa helpommin. Jos kananmunan valkuaisen repeämistä ei halua riskeerata, kannattaa suosia hiukan vanhempia munia.


