Mainos

Vaihto-opiskelijat yrittivät keittää pastaa – saivat italialaiset raivoihinsa: ”Palautetaan USA:han syömään hampurilaisia ja ranskalaisia”

Italialaiseen sanomalehteen saakka päätynyt uutinen vaihto-opiskelijoiden ruoanlaittotaidoista on saanut paikalliset raivon partaalle. 

Videolla keittiömestari Pekka Terävä paljastaa, kuinka pasta kannattaa oikein keittää. 

Italialainen sanomalehti La Nazionale uutisoi vastikään kolmesta Yhdysvalloista kotoisin olevasta vaihto-opiskelijasta, jotka olivat eräänä päivänä päättäneet valmistaa pastaa Firenzessä sijaitsevassa asunnossaan. Parikymppisten nuorten tarkoituksena oli valmistaa autenttinen italialainen illallinen, mutta kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan.

Toisin kuin pastaa yleensä keitettäessä, nämä opiskelijat eivät lisänneet kattilaan lainkaan vettä. Keittoyrityksen voidaan sanoa päättyneen katastrofiin. Veden puuttuminen sai nimittäin aikaan sen, että kuuman kattilan pohjalle lisätyt pastat syttyivät tuleen.

Opiskelijat pääsivät ilmaiselle ruoanlaittokursille

Opiskelijat eivät olleet osanneet sammuttaa tulta omatoimisesti, vaan joutuivat kutsumaan palokunnan paikalle.

Uutinen on herättänyt pastan kotimaassa Italiassa runsaasti närää ja melko kärkkäitäkin kommentteja.

– Palautetaan USA:han syömään hampurilaisia ja ranskalaisia, eräs uutiseen kommentoinut kirjoitti.

Eräs paikallinen kokki oli kuitenkin myötämielisempi, ja hän päätti tarjota uutisen kuultuaan nuorille neljän tunnin ruoanlaittokurssin ravintolassaan. Joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Lähde: Munchies

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja