Uutuusoluelle hurja suosio – maistaisitko tätä outoa hittijuomaa?

Maistuisiko olut?

Avokado saattaa maistua paahtoleivän päällä tai smoothien joukossa, mutta entäpä oluessa?

Australialaisen Bushshack Breweryn erikoisuuksiin kuuluvat oluet, joissa on jotain eriskummallisia ainesosia, kuten mansikkaa ja chiliä. Panimoa lähestyttiin marraskuussa, ja se haastettiin luomaan jotain yhtä ainutlaatuista, nimittäin avokado-olutta avokadofestivaaleja varten.

Panimo vastasi haasteeseen ja ensimmäinen erä avokadojuomaa tehtiin juuri festivaaleille.

– Olimme hyvin hämmästyneitä, kun niin moni ihminen tuli hakemaan lisää maistettuaan sitä, panimossa työskentelevä Daniel Wind kertoi Mashable-sivustolle.

Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan tunnista uudesta lager-oluesta avokadon makua. Hedelmä tuo silti juomaan ainakin täyteläisen kermaisen jälkimaun.

Ja onpa avokado-oluen perään kyseltykin paljon.

– Etenkin joulun alla. Meille on soitettu ja pyydetty toimittamaan avokado-olutta pullotettuna, mutta koska kaikki (olut) menee tynnyreihin, ei meillä ole ollut, mitä antaa.

Lähde: Mashable

Arvaatko, missä suomalaiset nauttivat oluensa? Katso video:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja