0:23

Uusi Tupla-patukka tulossa kauppoihin – sisältää ainesosan, joka voi jakaa mielipiteet

Makeisvalmistaja Cloetta julkaisi kesän uutuustuotteensa. Joukossa on muun muassa uusi Tupla-suklaapatukka.

Videolla: Tiedätkö, miten Tupla-patukka tulisi oikeasti avata?

Kaikin puolin poikkeuksellinen kevät ei ole ainakaan jarruttanut makeisten myyntiä. Päinvastoin, aiemmin uutisoitiin, että erityisesti verkkokaupoissa karkkien myynti on nyt käynyt kuumana.

Fazer julkisti jo maaliskuussa kevään ja kesän uutuustuotteensa. Uutuusmakeisten joukossa on muun muassa uudet Kismet- ja Dumle-maut sekä vadelma-lakritsin makuinen suklaalevy.

Uusi Tupla-patukka sekä TV-Mix -karkkipussi

Nyt uutuustuotteista tiedottaa myös makeisvalmistaja Cloetta. Cloetta tuo kauppoihin muun muassa uudet Jenkki Plus -hyvinvointipurukumit sekä TV Mix -lakritsisekoitepussin. Lisäksi Suomen myydyin suklaapatukka Tupla saa uuden maun, joka saattaa jakaa mielipiteet sisältämiensä rusinoiden vuoksi:

Vuonna 1960 markkinoille ilmestynyt Tupla on yhä edelleen yksi Suomen myydyimmistä suklaapatukoista, yhdessä Fazerin Kismetin ja Ison Pätkiksen kanssa. Vuonna 2018 Tupla-patukoita myytiin Suomessa yli 22 miljoonaa kappaletta. 

–  Nuts & Raisins -patukassa tuttu Tupla-maku yhdistyy rusinoiden ja hasselpähkinöiden kanssa. Patukan sisus koostuu Tupla-kaakaonougatista, johon on lisätty rusinoita ja murskattuja hasselpähkinän paloja. Maitosuklaakuorrutteessa on hasselpähkinärouhetta, Cloettalta kerrotaan. 

Uusi TV Mix Laku on puolestaan sekoitus suosituimpia lakritsikarkkeja, uutuuksia ja viinikumeja. Pussista löytyy muun muassa Suomen ostetuin täytelakritsi SukuLaku, mangolaku sekä nomppanappi -uutuudet. Cloettan uutuudet ilmestyvät kauppoihin toukokuussa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja