Fazer yllättää: Avaa drive-in-myyntipisteen Vantaalle – merkittävä vaikutus ruokahävikkiin

FF_FI_Vierailukeskus _J5A0132
Fazer/Valtteri Kantanen

Fazer tiedottaa aloittavansa autokaista-myyntipalvelun Vantaalla. Fazerin tehtaan pihalta voi nyt ostaa alun perin ravintolamyyntiin tarkoitettuja leipomotuotteita pakasteena 

Kuvassa: Fazerin myymälä vieralukeskuksessa Vantaalla. 

Makeis- ja leipomoyritys Fazer kertoo avaavansa vierailukeskuksensa edustalle Vantaan Fazerilaan tilapäisen drive-in-myyntipisteen tiistaina 7.4. Näin kuluttajille tarjoutuu mahdollisuus ostaa pakasteena leipomotuotteita, jotka oli tarkoitettu ravintola- ja hotelliasiakkaille. 

"Ensisijaisena tarkoituksena on ehkäistä ruokahävikkiä"

Fazerin mukaan autokaistamyynnin ansiosta saadaan vähennettyä merkittävästi ruokahävikkiä, joka uhkaa syntyä koronavirusepidemian seurauksena. Suuri määrä Fazerin hotelli-, ravintola- ja cateringalan asiakkaille suunnattuja leipomopakastetuotteita on joutumassa hävikkiin lähes seisahtuneen liiketoiminnan vuoksi.  

– Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeuksellisen haastava ajanjakso vaatii meiltä kaikilta innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja. Drive-in-myyntipisteen ensisijaisena tarkoituksena on ehkäistä ruokahävikkiä. Lisäksi monet suomalaiset ostavat nyt mielellään ruokaa pakkaseen, kun kotivaraa pyritään kerryttämään, sanoo Fazer Leipomoiden toimitusjohtaja Markus Hellström

Fazerin vierailukeskuksen parkkialueelle avautuva myyntipiste toimii niin, että asiakkaan ei tarvitse nousta autosta tilausta tehdessään. Kaupankäynnin kontaktit on minimoitu ja hygieniasyistä vain korttimaksu on mahdollinen. Myyntipisteestä voi ostaa valmiiksi koostettuja tuotekasseja, jotka sisältävät pakastettuja suolaisia ja makeita leipomotuotteita, kuten pasteijoita, croissantteja ja sämpylöitä. Lisäksi kaikissa tuotekasseissa on Fazerin makeistuotteita.  

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.