Hitiksi nousseen uunifetapasta-reseptin kehitellyt Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrinen kokkasi sattuman kautta elämänsä parasta lasagnea.
Muistat varmaan vielä uunifetapastan – resepti-ilmiön, joka sekoitti Suomen alkuvuodesta 2019. Nyt reseptin kehitellyt ruokabloggaaja Jenni Häyrinen on julkaissut blogissaan lasagnereseptin, joka on hänen omien sanojensa mukaan kautta aikain paras hänen tekemänsä ja syömänsä lasagne.
– Kokeilulistalla on ollut pitkään lasagne alla norma eli munakoisolasagne. Tämä on vaatimattomasti kautta aikain paras lasagneni ja minun on pakko jakaa teille heti sen salaisuus, Jenni kirjoittaa Liemessä-blogissaan.
Munakoisot kärähtivät ja syntyi vahingossa paras lasagne ikinä
Jenni kertoo reseptin syntyneen lähes vahingossa. Hän ei katsonut mistään ohjeita munakoisolasagnen valmistamiseen, vaan ryhtyi vain kokkaamaan. Jenni kuitenkin muisti Facebookin kokkiryhmässä käydyn keskustelun, jossa pettynyt kotikokki ei ollut paistanut munakoisoja etukäteen, vaan lisännyt ne raakana suoraan vuokaan. Lopputulos oli syömäkelvoton.
