Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Munakoisolasagne – Liemessä-Jennin paras lasagne ikinä!

Jenni Häyrinen
Julkaistu 05.06.2019 12:32

MTV LIFESTYLE

Munakoisolasagne on Liemessä-ruokablogin Jenni Häyrisen uusi suosikki.

Munakoisolasagne Liemessä-Jennin tapaan

  • 1 munakoiso
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 400 g luomujauhelihaa
  • 2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 130 g hienoksi raastettua parmesaania
  • 9 kpl lasagnelevyjä

Tarjoiluun

  • kirsikkatomaatteja
  • basilikaa

Valmistusohje

Munakoisolasagne

Valmistusaika: 1 t 30 min
Annoksia: 4

  1. Siivuta munakoiso. Levitä munakoisosiivut pellille leivinpaperin päälle ja sudi oliiviöljyllä. Mausta ripauksella suolaa. Paista noin 30 minuuttia 200-asteessa. Munakoisot saavat olla hyvin paahtuneita.
  2. Kuullota pannulla öljyssä pienittyä sipulia ja valkosipulia. Nosta lämpöä, lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
  3. Mausta sillä välin tomaattimurska suolalla, pippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattikastikkeen joukkoon sipulit ja jauheliha sekä 1 dl vettä.
  • Lado vuokaan ainekset vuorotellen kolmeen kerrokseen: lasagnelevyjä, jauheliha-tomaattikastiketta, munakoisosiivuja, mascarponea (lusikalla “klönttejä”) ja parmesaania. Ripottele viimeiseksi reipas parmesaani. Paista munakoisolasagnea 200-asteessa noin 50 minuuttia. Odota huumaavan tuoksun leviämistä keittiöösi. Tarjoile munakoisolasagne puolitettujen kirsikkatomaattien ja tuoreen basilikan kera.
  • Resepti: Liemessä-ruokablogi, Jenni Häyrinen

    Lisää aiheesta:

    Porkkana-jauhelihalasagne – Jennin kotivara-arkiruokaHärkismoussakaTonnikala-pennevuokaKasvislasagne munakoisollaVihanneslasagne paprikallaMunakoisovuoka ja salaattia
    LasagnePääruoatPastat ja nuudelit

    Tuoreimmat aiheesta

    Lasagne
    • 03.02.202312:38
      Makkarapasta

      Kari Aihisen lenkkimakkaralasagne

    • 25.02.202209:06
      Kasvislasagne

      Katin mehevä juureslasagne valmistuu edullisista raaka-aineista

    • 17.03.202014:03
      Pääruoat

      Porkkana-jauhelihalasagne – Jennin kotivara-arkiruoka

    • 05.06.201912:32
      Pääruoat

      Munakoisolasagne – Liemessä-Jennin paras lasagne ikinä!

    • 29.01.201814:27
      Kasvislasagne

      Kasvislasagne