Tekemällä välipalapatukat itse, tiedät tasan tarkkaan mitä ne sisältävät ja voit skipata turhat lisätyt sokerit.
Pääkuvan videolla ohjeet tuorepastan tekoon.
Omatekoiset välipalapatukat ovat täydellisiä eväitä, sillä ne ovat täynnä energiaa ja makua. Patukat ovat myös luonnostaan gluteenittomia ja laktoosittomia.
Lue myös: Olisitko uskonut? Tummassa suklaassa on yhtä paljon kuitua kuin ruisleivässä
Patukoiden valmistamiseen menee vain 20 minuuttia, jonka jälkeen ne jähmettyvät puoli tuntia jääkaapissa.
Gojimarja-inkivääripatukat (12 patukkaa)
2 dl saksanpähkinöitä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl kookoslastuja
2 maustemittaa merisuolaa
15 taatelia
2 rkl kookosöljyä
1 rkl raastettua inkivääriä
0,5 dl gojimarjoja
