Tyttö luuli syövänsä maustettuja sipsejä – söikin kuolleita muurahaisia!

Emily Wagoner luuli syömiensä sipsien sisältävän pippuria ja söi ne hyvällä ruokahalulla – kunnes katsoi uudestaan!

Hyönteisravinnosta povataan seuraavaa suurta trendiä, mutta opiskelija Emily Wagoner ei ollut innoissaan huomattuaan, että hänen nauttimansa ruoka oli täynnä kuolleita muurahaisia – ja että hän oli juuri syönyt ne, koska kuvitteli mustien hippusten olleen maustetta. 

Aluksi ruoan tarjoillut ravintola Pita Pit tarjosi hänelle hyvitykseksi sipsipussia, mutta Twitterin käytyä kuumana Wagonerin valokuvasta ja kokemuksesta he tarjoutuivat korottamaan korvausta 50 dollarin ravintolalahjakorttiin. 

Wagoner ei silti ollut tyytyväinen kompensaatioon ja kertoo Cosmopolitan-lehdelle sen olevan "loukkaava". 

Lisäksi Wagoner kommentoi lehdelle haluavansa varmistaa, että Pita Pit selvittää kunnolla tilanteen sipsejä valmistavan Mis Vickie -yrityksen kanssa, jotta vastaavaa ei pääse tapahtumaan enää koskaan. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja