Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tympiikö jouluruoka? Helppo ja herkullinen lohipasta syntyy vaivattomasti joulupöydän tähteistä

Joulukalat sopivat parahultaisesti pastan joukkoon. Kuvituskuva.
Joulukalat sopivat parahultaisesti pastan joukkoon. Kuvituskuva.Shutterstock
Julkaistu 27.12.2017 17:30

Valpuri Haapala

valpuri.haapala@mtv.fi

Sivumaku-blogin Jani Kinnunen muistuttaa, että yksinkertaisista ainesosista koostuvan pastan herkullisuuden salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei tilaa ravintolassa lohipastaa, sillä pelkää sen olevan halvinta mahdollista kassilohta. 

– Mitä yksinkertaisempi pasta, sitä enemmän raaka-aineiden laatu merkitsee. Itse en ole maistanut koskaan hyvää, vakuumiin pakattua savulohta.

Joulupöydästä tähteiksi jääneet laatukalat sopivatkin loistavasti pastan joukkoon.

– Tämä resepti toimii monella joulupöydän tähdekalalla. Kylmäsavulohella, graavilohella, lohirillettellä… Kalan, sitruunan hapon ja kaikkea pyöristävän kerman kombo on uskomattoman toimiva ja helppo, Kinnunen vinkkaa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

***

7:55Currylla maustettu savukalapasta

Lisää aiheesta:

Supersuosittu lohipasta: Kaikki haluavat Kari Aihisen ohjeenSupersuosittu lohipasta: Kari Aihisen ohjeen haluavat kaikki "Huikean tuotekehittelyn tulos" – Harri Syrjänen esittelee täydellisen graavilohen reseptinSuperherkullinen ja takuuvarma resepti: Oletko jo kokeillut helppoa hittipastaa?"Onhan se näinkin pirun hyvää" – helppo lihapullaresepti, joka kannattaa testata!Kaikkien lohturuokien ykkönen: Tee itse herkullista pasta carbonaraa
jouluruokaLohipastaPastaKalaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

jouluruoka
  • 16.12.201818:13
    jouluresepti

    30 x jouluresepti - mm. maailman paras joululimppu ja lohirillette

  • 09.12.201817:06
    mäti

    Mätipasta - joulun tähteille tai arjen luksukseen

  • 21.12.201720:26
    lihapulla

    Lihapullat osa 22 - Neilikkaiset joulupullat

  • 19.12.201718:01
    lohi

    Lohirillette - suurin herkkuni joulupöydässä

  • 12.11.201521:16
    joulu

    Joulureseptit