Tunnetut espanjalaiset Michelin-kokkiveljekset Sergio ja Javier Torres vierailivat Suomessa ravintolayhteistyönsä tiimoilta. Kokit kertoivat Makuja.fi:lle yllättyneensä positiivisesti suomalaisesta ravintolakansasta.
Historiallinen turkulaisravintola Pinella ja espanjalaiset Michelin-kokkiveljekset Sergio ja Javier Torres ovat aloittaneet läheisen yhteistyön, jonka tavoitteena on luoda uudenlaisia kulinaristisia elämyksiä suomalaisille. Torresin veljekset suunnittelevat jatkossa kaikki turkulaisravintola Pinellan menut ja valvovat konseptin toteutusta.
Lue lisää aiheesta: Kuuluisat espanjalaiskokit innostuivat Suomesta: Turkulaisravintola saa Michelin-keittiömestarin!
Jatkuvaa laadunvalvontaa Pinellassa suorittaa puolestaan veljesten Barcelonassa sijaitsevan Dos Cielos -ravintolan entinen apulaiskeittiömestari Nahuel Pazos. Pazos on muuttanut pysyvästi Turkuun ja työskentelee nyt Pinellan keittiömestarina.
Kokkiveljekset yllättyivät positiivisesti Turussa: Suomalaiset ovatkin iloisia!
Suomessa lokakuussa ensimmäistä kertaa vierailleet Torresin veljekset kertoivat Makuja.fi:lle olevansa positiivisesti yllättyneitä Suomesta ja erityisesti Turusta. Äskettäin järjestettyjen Turun Food & Fun -ruokafestivaalien yhteydessä kokit pääsivät tutustumaan ensimmäistä kertaa myös suomalaiseen ruokaan.

