Tunnetun baarin uusi burgeri lytättiin: Onko tässä mitään järkeä?

shutterstock_464773799
Kuvituskuva. Shutterstock

Tunnetun olutpanimo Brewdogin baareissa lanseerattiin uusi hampurilaisen, joka sisältää yllättäviä ainesosia. Lanseerauksesta syntyi melkoinen somemyrsky. 

Olutpanimo Brewdog on tunnettu hulluista ideoistaan. Esimerkiksi viime vuonna panimo avasi oman hotellin, jossa jokaisessa huoneessa on oma kaljahana.

Nyt Brewdog julkaisi Twitterissä uutuuden, joka räjäytti somekansan. Panimo kertoi uudesta hampurilaisesta, jonka tarkoituksena on "rakentaa silta sekasyöjien ja kasvissyöjien välille”.

Brewdog kehitti hampurilaisen, jonka pihvissä on puolet Beyond Meat -kasvispihviä ja puolet perinteistä jauhelihapihviä. Asiasta uutisoi muun muassa Mirror UK.  Burgereita on myynnissä panimon baareissa.

”Hybridiburgeri”

Brewdog esitteli uuden hampurilaisensa ”hybdridiburgerina”, jossa puolet ainesosista ovat vegaanisia ja puolet eläinperäisiä. Pihvi sisältää sekä oikeaa lihaa että kasvisversiota.

– 50 prosenttia Beyond Meat -kasvispihviä ja 50 prosenttia hampurilaispihviä. Sulanutta, vegaanista goudajuustoa. Rapeaa sipulirouhetta. Röstiperunaa. Täytteet ovat matcha-teellä maustettujen sämpylöiden välissä, julkaisussa kirjoitettiin.

– Puolet vähemmän lihaa, mutta sataprosenttisesti herkullista.

Heidän julkaisua ei otettu vastaan lämmöllä. Useat käyttäjät kommentoivat hampurilaisen suunnittelijoita typeriksi.

– Sellaiselle, joka nauttii lihasta, tämä hampurilainen on typerä. Pidän ajatuksesta, että söisin Beyond Burgerin ja vertailisin sen makua oikeaan lihaan, mutta tämmöinen fifty-fifty ratkaisu, mitä ihmeen järkeä siinä on? Kaikki tai ei mitään, kommentoi DJS2k8 -niminen käyttäjä.

Moni myös kuvailee hampurilaista suorastaan roskiskamaksi. Osa taas ymmärtää hampurilaisen idean.

– Näyttää siltä, että he tekivät hybridiburgerin, jossa yhdistyykummankin maailman parhaat puolet. Niin kuin ruokasilta lihansyöjien ja kasvissyöjien välille, jotta he oppisivat enemmän toisistaan, kommentoi BenTN.

Brewdog kiittelee ymmärtävistä vastauksista Twitterissä ja korostaa hybridiburgerin olevan sopiva henkilöille, jotka haluavat vähentää lihan syömistä mutta eivät tee sitä kerralla.

Lähteet: Twitter, Mirror UK

***

Katso videolta resepti nopeaan ja maukkaaseen kasvishampurilaiseen!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja