0:45

Tuhannet pallit vietiin käsistä! Testasimme vantaalaisfestareiden kohutun Pallibaarin – tältä se näytti

Testasimme vantaalaisfestareiden kohutun Pallibaarin – tältä se näytti

Vantaalla järjestettyjen Tikkurila Festivaalien Pallibaari oli jälleen menestys ja friteerattuja sonnin kiveksiä tarjoiltiin ennätysmäärä. 

Kerroimme aiemmin, että Vantaalla heinäkuussa järjestettävillä Tikkurila Festivaaleilla on jo toistamiseen tarjolla pallielämyksiä VIP-vieraille. 

Vantaan Tikkurila Festivaalien yli 18-vuotiaille tarkoitetulle VIP-alueelle pystytettiin heinäkuussa jo toista vuotta peräkkäin Pallibaari. GOLDEN VIP -lipun ostajat saivat halutessaan maistella friteerattuja sonnin kiveksiä maukkaan varhaisperunasalaatin kera.

Tikkurila Festivaalin Jan Grehn kertoi MTV:lle, että pallien kovaan kysyntään varauduttiin tänä vuonna edellisvuotta paremmin.

– Viime vuonna halusimme testata sonnin kiveksiä, jota ei ole helposti saatavilla. Hankittiin kaikki pallit, mitä pystyttiin. Meillä oli 500 annosta varattuna ja pallit loppuivat kesken heti kättelyssä. Emme uskoneet, että naiset ostaisivat niitä, mutta yllätykseksemme 78 prosenttia palleista meni naisille, Grehn kertoi aiemmin MTV:lle.

"Ihmiset haluavat kokeilla uusia makuelämyksiä"

Tänä vuonna festivaalijärjestäjät haalivat kasaan ennätysmäärän palleja. 

– Kyllä pallit olivat jälleen supersuosittuja! Nyt tilattiin palleja niin paljon kuin vain saatiin, joten riittivät juuri koko viikonlopun. Tuhansia annoksia meni, joten voidaan vain todeta, että ihmiset haluavat kokeilla uusia makuelämyksiä, Grehn kertoo. 

Grehnin mukaan festivaalijärjestäjiä kiiteltiin erityisesti toimivasta VIP-ruokakonseptista, joka eroa perinteisestä buffetista.

– Yleinen palaute oli, että on hienoa että Tiksin VIP-ruokakonsepti on uniikki ja laaja, eikä sitä tylsää ja perinteistä seisovaa pöytää.

MTV:n Makuja.fi -ruokatoimitus vieraili Tikkurila Festivaalien Pallibaarissa ja testasi kohutun annoksen. Pinnalta rapsakka friteerattu sonnin kives muistutti koostumukseltaan kiinteää kananugettia. Maku itsessään oli hyvin neutraali ja kaipasi lisukkeeksi tarjolla olleita maustekastikkeita.  

 
Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja