Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tuhannet pallit vietiin käsistä! Testasimme vantaalaisfestareiden kohutun Pallibaarin – tältä se näytti

0:45Vantaalaisfestareiden Pallibaari oli menestysTestasimme vantaalaisfestareiden kohutun Pallibaarin – tältä se näytti
Julkaistu 16.07.2019 18:50

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Vantaalla järjestettyjen Tikkurila Festivaalien Pallibaari oli jälleen menestys ja friteerattuja sonnin kiveksiä tarjoiltiin ennätysmäärä. 

Kerroimme aiemmin, että Vantaalla heinäkuussa järjestettävillä Tikkurila Festivaaleilla on jo toistamiseen tarjolla pallielämyksiä VIP-vieraille. 

Vantaan Tikkurila Festivaalien yli 18-vuotiaille tarkoitetulle VIP-alueelle pystytettiin heinäkuussa jo toista vuotta peräkkäin Pallibaari. GOLDEN VIP -lipun ostajat saivat halutessaan maistella friteerattuja sonnin kiveksiä maukkaan varhaisperunasalaatin kera.

Tikkurila Festivaalin Jan Grehn kertoi MTV:lle, että pallien kovaan kysyntään varauduttiin tänä vuonna edellisvuotta paremmin.

– Viime vuonna halusimme testata sonnin kiveksiä, jota ei ole helposti saatavilla. Hankittiin kaikki pallit, mitä pystyttiin. Meillä oli 500 annosta varattuna ja pallit loppuivat kesken heti kättelyssä. Emme uskoneet, että naiset ostaisivat niitä, mutta yllätykseksemme 78 prosenttia palleista meni naisille, Grehn kertoi aiemmin MTV:lle.

"Ihmiset haluavat kokeilla uusia makuelämyksiä"

Tänä vuonna festivaalijärjestäjät haalivat kasaan ennätysmäärän palleja. 

– Kyllä pallit olivat jälleen supersuosittuja! Nyt tilattiin palleja niin paljon kuin vain saatiin, joten riittivät juuri koko viikonlopun. Tuhansia annoksia meni, joten voidaan vain todeta, että ihmiset haluavat kokeilla uusia makuelämyksiä, Grehn kertoo. 


Grehnin mukaan festivaalijärjestäjiä kiiteltiin erityisesti toimivasta VIP-ruokakonseptista, joka eroa perinteisestä buffetista.

– Yleinen palaute oli, että on hienoa että Tiksin VIP-ruokakonsepti on uniikki ja laaja, eikä sitä tylsää ja perinteistä seisovaa pöytää.

MTV:n Makuja.fi -ruokatoimitus vieraili Tikkurila Festivaalien Pallibaarissa ja testasi kohutun annoksen. Pinnalta rapsakka friteerattu sonnin kives muistutti koostumukseltaan kiinteää kananugettia. Maku itsessään oli hyvin neutraali ja kaipasi lisukkeeksi tarjolla olleita maustekastikkeita.  

Lisää aiheesta:

Kansainvälisille Michelin-vieraille tarjoiltiin Helsingissä "kanaviillokkia" ja saunamakkaraaHuippuravintoloiden annoksia 5–7 eurolla: Hittitapahtuma porskuttaa koronakriisistä huolimatta – nyt ei tarvitse jonottaaLauran "muutaman kävijän" tapahtumasta paisuikin usean kaupungin kattava spektaakkeli – hyvän ruoan ystävät suuntaavat nyt NaantaliinLaura järjesti tapahtuman, jonne odotettiin "muutamia kävijöitä" – pian homma räjähti käsiin, ja nyt Porvoossa myydään yhden päivän aikana yli 10 000 ruoka-annostaVIP-lipulla saat maistaa kiveksiä Vantaalla – viedäänkö pallit taas käsistä suosikkifestareiden K-18-alueella?Sirkkoja, vegaaniburgereita ja käsintehtyä raakamakkaraa – nämä festariruoat ovat nyt ylitse muiden!
RuokaVantaaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • Eilen09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää

  • Eilen08:58
    Linnan juhlat

    Nyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista

  • ma16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti

  • ma13:38
    Ruoanlaitto

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"