Tomaattimurska, paseerattu tomaatti, kokonainen säilyketomaatti, tomaattipyree – kaupan säilykehyllyltä löytyy monenlaisia eri tomaattivalmisteita, mutta miten ne oikeastaan eroavat toisistaan?
Videolla vinkit parhaan pizzan valmistamiseen!
Kerroimme lokakuussa The Kitchn-ruokasivuston ruokatoimittaja Danielle Centonin suosituksesta vaihtaa tomaattimurska toiseen tomaattisäilykkeeseen.
LUE LISÄÄ: Ostatko aina vain tomaattimurskaa? Nyt kannattaa tehdä säilykevaihto: "Ainoa, mitä nykyään ostan"
Säilykevalinta riippuu usein kuitenkin siitä, mitä ruokaa olet tekemässä. Murskalla, pyreellä ja paseeratulla tomaatilla on eroa sekä maussa että koostumuksessa. Tunnetko sinä jo eri säilyketomaattien erot?
