Vaihda tomaattimurska toiseen säilyketomaattituotteeseen, suosittelee The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Danielle Centoni.
Videolla Kari Aihisen vinkit täydelliseen bolognesekastikkeeseen.
Oletko sinäkin niitä ihmisiä, jotka ostavat tomaattikastiketta varten aina vain tomaattimurskaa? The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Danielle Centoni kertoo tehneensä itsekin niin aiemmin.
– Ostin sitä, mitä reseptissä sanottiin, enkä tiennyt, mitä eroa on tomaatimurskalla tai paseeratulla tomaatilla. Sitten eräänä päivänä tein ruokaa, jonka reseptissä vaadittiin sekä kokonaisia säilyketomaatteja että tomaattimurskaa. Ostin molempia ja hämmästyin, miten kalpeaa ja vetistä murska oli verrattuna kokonaisiin tomaatteihin, Danielle muistelee.
Mitä eroa on tomaattimurskalla ja paseeratulla tomaatillla?
Tomaattimurska tarkoittaa kuorittuja ja murskattuja tomaatteja ja joukossa voi olla myös tomaattimehua ja suolaa. Paseerattu tomaatti on puolestaan sileää tomaattimurskaa
Tuotteita maistettuaan ruokatoimittaja vakuuttui, että vaihtaisi jatkossa tomaattimurskan kokonaisiin säilyketomaatteihin, sillä ne ovat makeampia ja yksinkertaisesti maistuvat enemmän tomaatilta.
– Nyt se on ainoa tomaattisäilyke, mitä nykyään ostan.

