Mainos

"Töhnämunat" vietiin Suomessa käsistä – tuleeko tästä herkusta joulun hittituote?

Makuja.fi uutisoi helmikuussa erityisesti suomalaisäidit villinneestä töhnämunabuumista. Joulun kunniaksi ainakin S-ryhmä on ottanut myyntiin tuotteen, joka muistuttaa hyvin paljon suursuosioon nousseita töhnämunia.

Töhnämunat eli dipp egg'sit ovat kreemillä täytettyjä suklaamunia, joita myydään eri brändien toimesta pienissä pahvisissa munakennoissa. Suklaamunien sisältä paljastuvaa kreemiä eli töhnää nautiskellaan pakkauksessa mukana tulevan lusikan avulla. Töhnä voi olla esimerkiksi maitokreemiä tai suklaakreemiä. Se on koostumukseltaan kiinteää, mutta kuitenkin lusikoitavaa.

Pehmeällä kreemillä täytetyistä suklaamunista käytiin alkuvuodesta kiivasta keskustelua internetin keskustelufoorumeilla ja esimerkiksi Facebookin suositussa ÄiTyLIt-ryhmässä. Nyt Suomessa on myynnissä jouluinen versio suursuosion saavuttaneesta herkusta.

S-ryhmä myy "töhnäkäpyjä"

Lähestyvä joulu näkyy suomalaisten ruokakauppojen hyllyillä uudistuvina valikoimina. Yhtenä esimerkkinä tästä ovat "töhnäkävyt", joita löytyy ainakin tiettyjen S-Market-kauppojen valikoimista.

Alkuvuodesta innokkaimmat töhnämunafanit tilasivat suursuosion saavuttaneita suklaamunia jopa ulkomailta. Jää nähtäväksi, saavuttavatko jouluiset versiot töhnämunista samanlaisen suosion kuin alkuvuodesta.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja