Lidlin paistopisteisiin tulee myyntiin ennennäkemätön tuote: "Perinneherkku uudella twistillä"

Lidl toffeetähtitorttu
Lidl lanseeraa paistopisteisiin toffeetähtitortun. Lidl

Lidl tuo myyntiin uudenlaisen joulutortun perinteisen version rinnalle.

Vapise luumuhillo! Kauppaketju Lidl lanseeraa perinteisen joulutortun rinnalle uuden toffeetähtitortun. 

– Toffeetähtitorttu on perinneherkku uudella twistillä. Kehitimme toffeetähtitortun, koska halusimme tuoda vaihtoehdon perinteisen joulutortun rinnalle. Luumutäytteinen joulutorttu on tosi suosittu, mutta kaikki eivät ehkä kuitenkaan tykkää siitä. Suolaisen ja makean yhdistelmä on makuna trendikäs, joten päätimme yhdistää toffeetäytteen ja voitaikinan, Lidlin valikoimapäällikkö Vilma Vornanen kertoo MTV:lle.

Hieman erikoisemmat joulutortut eivät suinkaan ole mikään uusi keksintö ja aiemmin kaupoissa on nähty muun muassa Fazerin luomia Vihreä kuula -tähtitorttuja. Toffeetähtitorttu on kuitenkin ensimmäinen Lidlin erikoistorttu.

– Luumutäytteistä on ollut paistopisteillämme myynnissä jo monena vuonna. Olemme kuitenkin huomanneet, että myös itse paistettaviin joulutorttuihin tarkoitetut erilaiset marmeladit ovat tosi suosittuja. Niilläkin haastetaan luumun asemaa.

Viime vuonna Lidlissä menestyi hyvin esimerkiksi mustikkamarmeladi. Tämän sesongin uutuus kategoriassa on omena-lakkamarmeladi. 

Lidlin toffeetähti´tortut tulevat myyntiin myymälöihin maanantaina 4.11. Ne ovat vähälaktoosisia ja valmistetaan Suomessa kotimaisesta viljasta.

***

Avasimme lasten joulukalenterit – tätä ne sisältävät 1:46

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!