Todellinen yllätys: Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uusi ravintola onkin realityohjelma!

finnjävel

Helsingin huippuravintoloista tutut keittiömestarit Henri Alén ja Tommi Tuominen avaavat kaksi uutta ravintolaa paraatipaikalle Helsingin keskustaan. Kyse ei kuitenkaan ole aivan tavallisesta projektista.

Helsinkiläisravintola Murun keittiömestari Henri Alén sekä Demon keittiömestari Tommi Tuominen tiedottivat taannoin uudesta ravintolaprojektistaan luvaten muoden merkittävintä ravintolatapausta.

– Olemme jo jonkin aikaa olleet sitä mieltä, että Helsingin – ja koko Suomen – kulinaristinen elämä kaipaa jotakin uutta ja ennennäkemätöntä. Olemme myös olleet sitä mieltä, että meidän on aika yhdistää taitomme ja intohimomme ruokaa kohtaan, kaksikko kertoi tiedotteessaan.

Ravintoloitsijat lupasivat myös, ettei projektin ainutlaatuisin elementti tule suinkaan olemaan ravintolan tarjoama ruoka – ja totta he totisesti puhuivat. Alénin ja Tuomisen uusi ravintolaprojekti Helsingin keskustassa on nimittäin myös osa realityohjelmaa.

Ravintola Finnjävel on samalla myös realityohjelma

Henri Alén ja Tommi Tuominen avaavat huhtikuussa Finnjävel-ravintolan, jossa jokainen ruokalaji on oma tarinansa sekä kokonaisvaltainen kokemus.

Ravintolan perustamisvaihetta ovat seuranneet televisiokamerat ja luvassa onkin aiheesta kahdeksanosainen televisio-ohjelma Finnjävel – ravintola helvetistä MTV:n kanavilla.

Lue lisää Finnjävel – ravintola helvetistä -ohjelman nettisivuilta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja