Henri Alén ja Tommi Tuominen perustavat kaksi ravintolaa Helsingin Etelärantaan. Huhtikuussa avautuva ravintola Finnjävel nostaa suomalaisen keittiön fine diningin maailmaan.
Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen perustavat yhdessä kaksi uutta ravintolaa Helsinkiin. Huhtikuussa avautuva Finnjävel on ainutlaatuinen fine dining -ravintola, jonka menu pohjautuu suomalaisiin ruokaperinteisiin. Finnjävelin myötä Alén ja Tuominen haluavat nostaa suomalaisen ruokakulttuurin ja identiteetin arvostusta. Maaliskuussa ovensa avaa kaukasialaisesta keittiöstä ammentava blinibaari Bystro. Molemmat ravintolat sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Eteläranta 16.
LUE MYÖS: Todellinen yllätys: Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uusi ravintola onkin realityohjelma!
Entisen ravintola Haviksen tiloihin avautuva Finnjävel tulee kaksikon mukaan olemaan ”must experience” -kohde niin helsinkiläisille kuin myös kotimaisille ja ulkomaisille matkailijoille: ravintolassa yhdistyvät poikkeukselliset raaka-aineet, mielikuvitukselliset annokset ja kiehtova design.
Samassa rakennuksessa sijainneen Sundmans Krogin tiloihin avautuu maaliskuussa kaukasialaisiin makuihin erikoistuva blinibaari Bystro.