Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tiesitkö? Klementiineistä voi valmistaa yllättävän herkun – täydellinen makuyhdistelmä Amandan marenkikääretortussa

1:29Amanda vinkkaa superhyvän hillokkeen klementiineistä
Julkaistu 20.12.2020 18:02

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen vinkkaa, miten klementiinejäkin voi käyttää leivonnassa. Katso videolta, miten valmistuu herkullinen klementiinihilloke ja nappaa marenkikääretortun resepti.

Vuoden 2019 Koko Suomi leipoo -ohjelman voittaja Amanda Alilonttinen loihti mahtavan marenkikääretortun, joka sopii mainiosti vaikka joulupöytään. Marenkikääretortun sisällä maistuu hasselpähkinämousse sekä klementiinihilloke. 

Kääretortun valmistukseen Amanda antaa pari hyvää vinkkiä.

– Älä paista pohjaa liikaa, jottei siitä tule liian jäykkä. Muuten marenki repeilee. Pohja kannattaa tehdä samana päivänä, kun aiot täyttää tortun. Käärittynä torttu säilyy hyvänä ja voit syödä seuraavanakin päivänä, Amanda sanoo. 

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että myös satokauden sitrushedelmistä voi valmistaa hilloa. Amanda kertoo bonganneensa Satokausikalenterista klementiinihillokkeen ohjeen, joka osoittautui täydelliseksi. Klementiinihilloke oli täydellinen makupari marenkikääretortulle.

Katso videolta, miten klementiinihilloke valmistuu.

NAPPAA RESEPTI:  Marenkikääretorttu klementiinihillokkeella ja hasselpähkinämoussella

Lisää aiheesta:

Nyt on helppo brownie! Ellimaijan ohjeella "ihanan tahmea" lopputulosLattialle pudonnut jälkiruoka syötettiin juhlavieraille – näin syntyi "legendaarinen sotku"Superhelppo äitienpäiväkakku, jota ei tarvitse edes leipoa – nappaa Teresa Välimäen hittiohjeLiisan mansikkakääretorttu on kakkua helpompi vaihtoehto – sopii äitienpäiväksi ja kevään juhliin!Anun britakakussa on mahtava makupari mansikalle: "Äärettömän helppo tehdä"Tee valmistujaisiin marjaisa klassikkoherkku – "kuin makea lasagne"
RuokaLeivontaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 17:02
    Leivonta

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa

  • 07:43
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat merkit: Mikä omenamehuista on paras?

  • Eilen17:14
    Ruokakauppa

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • Eilen11:01
    Pasta

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • Eilen07:45
    Puuro

    Kaurapuuron joukkoon kannattaa nyt laittaa yksi ainesosa