Testasitko jo suositut maapähkinävoinuudelit? Vartissa valmis arkiruoka
Oletko jo testannut koukuttavaa maapähkinävoikastiketta nuudeleille?
Erilaiset nuudeliruoat ovat yleistyneet suomalaisten keittiöissä vuosikymmenten aikana, eikä ihme. Nuudeleista saa nimittäin kokattua nopeasti ja helposti monenlaisia arkiruokahittejä.
Testaa maapähkinävoinuudelit
Oletko jo testannut maapähkinävoin ja nuudeleiden yhdistelmää? Hittiohjeen näistä raaka-aineista on vinkannut suositun @imanjaleefasafkaa-tilinIman Gharagozlu.
– Kun mielesi tekee jotain täyteläistä, mutta et jaksaisi nähdä hirveästi vaivaa, maapähkinävoinuudelit ovat vastaus. Tämä annos on sulostuttanut arki-iltojamme lukuisia kertoja, Iman ja Leena kertovat Arkisafkaa-kirjassaan (WSOY 2023).
Imanin maapähkinävoinuudeleihin käytetään somehitiksi nousseita udon-nuudeleita, jotka ovat paksuja, japanilaisia vehnänuudeleita. Helppo arkiruoka valmistuu vartissa ja maapähkinävoikastike on koukuttavan hyvää.
Nappaa ohje: Imanin maapähkinävoinuudelit
Katso video: Iman ja Leena jakoivat arkiruokavinkkejään Huomenta Suomessa tammikuussa 2024
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti