Testasimme McDonald'sin, Burger Kingin ja Hesburgerin nugetit – makuerot yllättivät: "Ei kisaa edes samassa liigassa"

McDonald's, Burger King vai Hesbuger – mistä löytyvät parhaat nugetit ja dipit? 5:24 McDonald's, Burger King vai Hesbuger – mistä löytyvät parhaat nugetit ja dipit?
KATSO VIDEO: Mistä pikaruokaravintolasta löytyvät parhaat nugetit ja dipit?

Testasimme, mistä hampurilaisravintolasta saa parhaat nugetit ja dipit.

Nugetit, nuo rapeat pienet kultakimpaleet, ovat pikaruokaravintoloiden suosituimpia sormisyötäviä niin Hesburgerissa, McDonald'sissa kuin Burger Kingissakin.

Mutta ken on heistä kaikkein maukkain ja rapsakoin? 

Minkä ravintolan rasvakeittimestä on noussut valtakunnan paras nugetti ja tälle arvoisa dippi täydentämään makuelämyksen?

Makuja-toimitus sukelsi kanapalojen ihmeelliseen maailmaan ja selvitti, mitä eroa eri hampurilaisravintoloiden nugeteilla on.

Katso yllä olevalta videolta, mistä ravintolasta löytyy paras nugetti ja dippi ja mistä nugetista testaaja totesi, että se "ei kisaa edes samassa liigassa" muiden kanssa.

Rapean ulkokuoren sisälle kätkeytyy hyvin erilaisia sisältöjä

McDonald'sin nugeteissa on 46 prosenttia kanan rintafileetä, jonka alkuperä on EU-alueella. Lisäksi nugetit sisältävät muun muassa vehnä- ja maissijauhoja sekä selleriä sisältävää mausteuutetta.

Hesburgerin nugetit sisältävät 39 prosenttia broilerinrintaa, jonka alkuperä on EU-alueella. Lisäksi nugeteista löytyy broilerinnahkaa ja maissijauhoja sekä durumvehnäsuurimoita. Mausteina on käytetty valko- ja mustapippuria.

Burger Kingin nugeteissa on 55 prosenttia kananlihaa, vehnäjauhoja, munanvalkuaisjauhetta sekä selleriuutetta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat