Mainoskuva vs. todellisuus: Testasimme, miltä pikaruokaravintoloiden hampurilaiset oikeasti näyttävät – vertaile itse

Pikaruokaketjujen hampurilaiset vastakkain – vertailussa Suomen kolme suurta: McDonald’s, Hesburger ja Burger King 6:09 Pikaruokaketjujen hampurilaiset vastakkain – vertailussa Suomen kolme suurta: McDonald’s, Hesburger ja Burger King
Miten pikaruokaketjujen hampurilaiset vastaavat mainoskuviaan? Entä onko maku kohdillaan? Vertailussa Suomen kolme suurta: McDonalds, Hesburger ja Burger King.

Otimme selvää, miten mainoskuvien hampurilaiset eroavat todellisuudesta.

Oletko joskus mennyt pikaruokaravintolaan mainoksen houkuttelemana?

Mainoksen, jossa kamera liikkuu hitaasti kohti mehevän, mutta ilmavan näköistä hampurilaista, joka suorastaan huutaa sinua upottamaan hampaasi siihen?

Niin moni muukin meistä – ja sitten pettynyt katkerasti, kun tarjottimelle lykätty hamppari näyttääkin ihan maanantaiversiolta mainoksen herkkuhampurilaisesta.

– Vähän ehkä kälyisen näköinen, todetaan eräästäkin videolla testatusta hampurilaisesta.

MTV Uutisten Makuja-ruokatoimitus lähti rohkeasti retkelle McDonald'siin, Hesburgeriin ja Burger Kingiin selvittämään, miltä kampanjahampurilaiset (videolla testattava Tops Burger ei ole enää myynnissä) ja klassikot näyttävät verrattuna mainoskuviin.

Katso artikkelin yltä löytyvältä videolta, mitkä hampparit onnistuivat yllättämään burgeriraatimme jopa positiivisesti!'


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat