Lämmin peruna-savukalasalaatti sopii keväiseen brunssipöytään. Nappaa resepti talteen ja kokeile kotona!
Monelle pitkän pääsiäisviikonlopun kohokohtiin kuuluu hyvä ruoka. Vaikka useiden pääsiäispöytien päätähtinä ovat erilaiset lammasruoat, sopii keväinen peruna-savukalasalaatti erinomaisesti esimerkiksi pitkän viikonlopun brunssilautaselle.
Pro Kala ry vinkkaa tiedotteessaan helpon salaattiohjeen. Tämän ruokaisan savukalasalaatin viimeistelee herkullinen miso-sitruunakastike, joka sopii mainiosti myös moniin muihin salaatteihin.
Nappaa siis resepti talteen!
Lue myös: Jyrki Sukula paljastaa, mistä tunnistaa tuoreen kirjolohen
Lämmin peruna-savukalasalaatti
400 g pieniä perunoita (varhaisperunoita tai muita kiinteitä perunoita)
½ dl kurpitsansiemeniä
½ fenkoli ohuina viipaleina
2–3 vartta kevätsipulia
2 kourallista babypinaattia tai rucolaa
pussillinen salaattisekoitusta


