Terveellisestä raaka-aineesta koukuttavia herkkuja – nämä supersipsit peittoavat perinteiset perunalastut mennen tullen

Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin? 0:41 Oletko aina syönyt Pringlesejä väärin?
Videolta löydät sipsivinkin, joka saattaa mullistaa maailmasi.

Terveelliset avokadosipsit ovat niin hyviä, että ne saavat sinut unohtamaan epäterveellisemmät herkut hetkessä.

Runsaasti hyviä rasvoja sisältävästä avokadosta syntyy hetkessä terveellisiä naposteltavia, jotka peittoavat tavalliset sipsit mennen tullen. Juustolla ja erilaisilla mausteilla maustetut sipsit paistetaan rapeiksi uunissa, eli näitä sipsejä valmistettaessa sinun ei tarvitse kikkailla kuuman rasvan kanssa.

Jos sipsien muotoilu tuottaa vaikeuksia, voit kokeilla painella sipsit muotoonsa desimitan avulla, jonka pohja on rasvattu ruoanlaittospraylla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Avokadosipsit (n. 15 kpl)

1 iso avokado
1 ¾ dl parmesaania raastettuna
1 rl sitruunamehua
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl italialaisia yrttejä
suolaa, mustapippuria

Kuumenna uuni 160 asteeseen. Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Muusaa avokadon hedelmäliha kulhossa haarukalla. Lisää joukkoon raastettu parmesaani, sitruunamehu ja mausteet.

Nostele leivinpaperille teelusikan avulla pieniä kekoja. Tasoita lusikan avulla avokadotahnasta ohuita lastuja. Paista uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes sipsit ovat muuttuneet kullankeltaisiksi. Anna jäähtyä ja tarjoile huoneenlämpöisinä.

Resepti: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!