Täydellisen lettujen tekeminen on haastavaa. Brittilehti Mirror kokosi listan viidestä yleisimmästä virheestä, joita ihmiset tekevät.
Haluatko tehdä täydellisiä lettuja? Tässä jutussa käydään läpi tavat, joilla voit välttää yleiset virheet letunpaistossa.
Ainesten sekoittaminen väärällä tavalla
Kuivat ainesosat sekoitettava perusteellisesti kulhossa ennen nestemäisten ainesosien lisäämistä. Nestemäiset ainesosat on myös sekoitettava perusteellisesti ennen kuin ne yhdistetään kuiviin ainesosiin.
Tämä auttaa vähentämään muun muassa ylisekoittumisen riskiä, josta pääsemmekin sopivasti seuraavaan virheeseen.
Taikinan liika vatkaaminen
Entinen Buzzfeed Tasty -ruokasivuston tuottaja Alix Traeger paljastaa, että kuohkeiden lettujen salaisuus piilee siinä, ettei taikinaa sekoiteta liikaa.
Ihmiset yleensä sekoittavat taikinaa liikaa, kun he yrittävät poistaa siitä kokkareita. Liika sekoittaminen voi kuitenkin tehdä letuista kovia.
Taikinan kohottamattomuus
Taikinan pitäisi antaa kohota vähintään 20 minuuttia sen jälkeen, kun ainesosat on sekoitettu. Jos lettujen paistolla ei ole kiire, taikinan olisi hyvä antaa kohota jopa 45 minuuttia.

