Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Teethän aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia? Kari Aihisen ykkösvinkki: "Ei niin, että kaadatte kerman..."

Julkaistu 18.10.2020 18:02

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa nähtiin alkuvuodesta kuinka kokki Kari Aihinen opasti turkulaisperhettä kokkaamaan yhdessä. Samalla Kape paljasti tärkeimmän vinkkinsä kiusausten ja laatikkoruokien tekemiseen. 

Videolta näet, miten valmistuu paras kaalilaatikko ja lohilaatikko Kapen ohjeilla. 

Kaappaus keittiössä -sarjan kuudennen kauden seitsemännessä jaksossa oltiin väsymyksen noidankehässä. Huonot ruokatottumukset aiheuttivat piinaavaa väsymystä turkulaisessa yksinhuoltajaisässä ja tämän aikuistuvissa tyttärissä. 

Tee aina näin, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia

Niinpä Kari Aihisen tehtäväksi muodostui innostaa perhettä kokkaamaan kotona ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa yhdessä. Yksi jaksossa kokatuista ruoista oli Kapen päivitetty versio kaalilaatikosta. Sen lisäksi Aihinen opasti myös, miten tehdään maukasta lohilaatikkoa helposti.

– Aina kun teette kiusauksia tai laatikoita, päälle kaadettava makuneste tulee tehdä erikseen. Ei niin, että kaadatte kerman ja sitten rupeatte vasta maustamaan, Aihinen neuvoi.

Esimerkiksi lohilaatikon päälle kaadettava kerma maustetaan siis ennen kuin se kaadetaan lohen ja perunoiden päälle. Kerma saa Aihisen mukaan olla maustettu hieman "överisti", sillä vuoan ainekset imevät makua itseensä. 

Kurkkaa videolta, miten Aihinen valmistaa lohilaatikon ja katso resepti: Kari Aihisen helppo lohilaatikko

LUE MYÖS: Miten valmistuu paras makaronilaatikko? Ylivoimaisen liha-makaronilaatikon ohje: "On se vaan hemmetin hyvä resepti!"

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran maaliskuussa 2020.

Lisää aiheesta:

Kari Aihisen lohi-perunalaatikko on täydellinen arkiruoka: "Vain paranee vanhetessaan!"Kari Aihisen superhelppo fetapasta – kuopiolaisperheeltä yksimielinen arvio: "Ei ehkä enää osteta eineksiä"Niin helppoa! Kari Aihisen fantastinen lohimunakas onnistuu sinultakin: "Sairaan hyvää"Kari Aihisen helppo ja ylivoimainen nakkikeitto – yksi edullinen raaka-aine tuunaa keiton taivaalliseksi: "Puhutaan ehkä 1–2 eurosta"Kari Aihinen muistuttaa: Tee näin aina, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia – nappaa Kapen helppo lohiresepti!Kari Aihinen vinkkaa mahtavan lohiruoan, joka valmistuu minuuteissa: "Vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään"
RuokaKari AihinenKaappaus keittiössäMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 10:29
    Marjat

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 07:46
    Ruokaniksit

    Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!

  • Eilen17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • Eilen13:35
    Makkara

    Suomen paras makkara on valittu – oletko maistanut?

  • Eilen10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä