Mainos

Tee blinit kuten huippukokki – Mikko Kaukonen paljastaa parhaan blinireseptinsä

Miten tehdään hyviä blinejä ja mitkä täytteet niihin sopivat? Huippukokki Mikko Kaukonen paljasti vinkkinsä MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Blinit ovat alkuvuoden suurinta herkkua ja ne nautiskellaan usein esimerkiksi mädin, smetanan ja pilkotun sipulin kanssa. Blineille sopivat makupariksi myös erilaiset lihaherkut. 

Suomen Bocuse d’or -edustaja, Food Camp Finlandin keittiömestari Mikko Kaukonen opasti MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmassa, miten syntyy täydellinen peuratartar blinien päälle.

Tartarin tekeminen lähtee siitä, että valitaan oikeanlainen liha.

– Pitää olla hyvälaatuista lihaa ja rasvatonta, koska tartar tarjotaan raakana, Kaukonen sanoo.

Katso videolta Mikon vinkit ja kurkkaa resepti: Blinit Mikko Kaukosen tapaan – helppo blinitaikina ja peuratartar

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja