Australialainen nainen jakoi sosiaalisessa mediassa reseptinsä täydellisen kuohkeisiin sämpylöihin. Yllättävä ainesosa on avain huikean muhkeisiin leipiin.
Nainen jakoi Facebookissa sämpyläreseptinsä kuvineen. Reseptissä piilee yksi ainesosa, joka saattaa yllättää ainakin suomalaiset kokkaajat: tuorejuusto. Naisen reseptistä kertoo The Sun.
– Leivoin tuorejuustosämpylöitä tänä aamuna, ja ne ovat todella kevyitä ja kuohkeita. Pitäkää hauskaa leipoessanne! nainen kirjoittaa päivityksessään.
Somessa täydellisen kuohkeista sämpylöistä innostuttiin, ja ihmiset kertoivat kokeilevansa reseptiä itse.
– Nuo näyttävät upeilta, yksi henkilö kommentoi.
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Näin teet tuorejuustosämpylöitä
Leivontaan tarvitset maitoa, kuivahiivaa, kananmunan, jauhoja, suolaa ja tuorejuustoa.
Lisää kaikki ainesosat matalalla teholla käyvään yleiskoneeseen tai sekoita ainesosat kulhossa ja veivaa taikinan käsin. Muotoile taikina pallon muotoiseksi. Anna taikinan kohota 60 minuuttia, kunnes sen koko on tuplaantunut. Tee taikinasta tämän jälkeen 12 pienempää palloa ja anna niiden kohota 45-60 minuuttia.