Popcornien valmistaminen kattilassa on yllättävän helppoa ja yleensä niistä tulee paljon maukkaampia, kuin mikrossa valmistetuista. Erityisen herkullisia poppareista tulee, jos lisäät niiden päälle sulaa voita.
Jos tietää mitä on tekemässä, popcornin valmistaminen kattilassa on sangen yksinkertaista. Ongelma ilmenee vasta siinä kohtaa, kun valmiiden popparien päälle valutetaan sulaa voita, mutta se ei levity lainkaan tasaisesti. Osa poppareista kylpee voissa, kun taas osa jää täysin kuiviksi. Takeout-sivuston toimittaja Kevin Pang lähti selvittämään ratkaisua tähän kulinaristiseen ongelmaan.
Parmesaani ja chili kruunaavat popcorn-nautinnon
Pang turvautui Twitteriin ja saikin pian vastauksen kollegaltaan, joka kertoi syöneensä Portlandissa sijaitsevassa ravintolassa elämänsä parhaat popcornit. Pang otti yhteyttä Portland Hunt & Alpine club -ravintolaan, jonka omistaja Briana Volk paljasti täydellisten popcornien salaisuuden.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Ravintolan annoksessa popcorneihin lisätään voita, parmesaania sekä vihreää chilijauhetta. Yksi tärkeimmistä asioista on lisätä riittävä määrä voita. Ravintolan ohjeessa 0,6 desiin popcornin siemeniä tarvitaan 6 ruokalusikallista voita.

