Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydellistä broileria poikkeavalla valmistustavalla: Sisältä mehukasta, päältä uskomattoman rapeaa!

7:58Kari Aihinen ja Matinkylän kana
Julkaistu 19.04.2018 13:17

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Unohda kaikki mitä olet aiemmin oppinut kanankoipien valmistuksesta, sillä tällä nerokkaalla valmistustavalla edessäsi on pian rapeinta kanaa, jota olet koskaan syönyt!

Myös Kari Aihisen broileriresepti on kokeilemisen arvoinen. 

Kuuma pannu on asia, joita monissa ruokaohjeissa painotetaan. Kuuma pannu takaa sen, että lihan pinta paistuu kiinni, eivätkä nesteet pääse lihasta ulos. Ranskalaiskokki Jacques Pépin haluaa nyt taistella tätä yleistä valmistustapaa vastaan omalla vinkillään.

Kokin mukaan rapein lopputulos on nimittäin mahdollista saavuttaa lisäämällä broilerin koivet tai nahalliset broilerin fileet kylmälle pannulle. Kyllä, usko tai älä. 

KOKEILE MYÖS: Rapea kanaleike on lohturuokaa parhaimmillaan – "syvän pehmeitä makuja terveysaspekteja karttaen"

Lihojen lisääminen kylmälle pannulla mahdollistaa rasvan hitaan haihtumisen, jolloin lopputulos on takuulla rapea. 

"En ollut uskoa, kuinka täydelliseltä nahka näytti"

Delish-sivuston  kertoo aluksi epäilleensä ohjetta, jonka valmistustapa soti kaikkea aiemmin opittua vastaan. Mutta lopputulos yllätti hänet täysin – vain ja ainoastaan positiivisella tavalla.

Makinze Gore

– En ollut uskoa sitä, kuinka täydelliseltä valmistamieni kanankoipien nahka näytti. Ne olivat täydellisen kullanruskeita, eikä nahka irronnut kanasta, Gore kertoo.

broileri pannuTällä pannuvinkillä onnistut taatusti!Shutterstock

Sen lisäksi, että nahka pysyi kiinni lihassa, nahasta tuli hitaan lämpiämisen ansiosta rapea, eikä lainkaan kumimainen, kuten joskus kuumalla pannulla valmistettaessa käy.

Eli lisäämällä kanat kuuman pannun sijaan kylmälle, saat joka ikinen kerta mehukasta ja rapeaa kanaa ilman räiskyviä rasvaroiskeita. 

Lähde: Delish

Lisää aiheesta:

Toimittaja testasi: Yhdellä ainesosalla saat takuuvarmasti mehukkaat broilerin rintafileetYksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"Ruokatoimittaja testasi 5 tapaa lohen kypsentämiseen – yksi menetelmä ylivoimaisesti paras: Nopeaa, helppoa ja mehevää!Paras lohi valmistuukin täysin odottamattoman raaka-aineen avulla: "Totaalisen ainutlaatuinen lopputulos"Julkkiskokki paljastaa nerokkaan valmistuskikkansa: Kotikokkien ”tyypillisin virhe” voikin olla herkullisen bolognese-kastikkeen salaisuus! Älä heitä maun salaisuutta roskakoriin! Tee näin, aina kun valmistat kanaa
BroileriRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 6.10.10:44
    Eläintensuojelu

    Järjestö: Monille broileri on enemmän ruoka kuin eläin

  • 6.7.17:27
    Ruoka

    Mausteseos, joka haastaa marinadit – tulee todella maukasta broileria!

  • 18.10.202218:50
    Ruoka

    Yllättävä niksi mehevän kanan valmistamiseen – "Se sulaa suussasi"

  • 20.08.201908:28
    Ruoka

    Jos rakastat kermaisia ja valkosipulisia ruokia, Janin nopea broileriresepti on sinulle: "Loistava lohturuoka, joka valmistuu helposti"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa