Mainos

Täydellistä broileria poikkeavalla valmistustavalla: Sisältä mehukasta, päältä uskomattoman rapeaa!

Unohda kaikki mitä olet aiemmin oppinut kanankoipien valmistuksesta, sillä tällä nerokkaalla valmistustavalla edessäsi on pian rapeinta kanaa, jota olet koskaan syönyt!

Myös Kari Aihisen broileriresepti on kokeilemisen arvoinen. 

Kuuma pannu on asia, joita monissa ruokaohjeissa painotetaan. Kuuma pannu takaa sen, että lihan pinta paistuu kiinni, eivätkä nesteet pääse lihasta ulos. Ranskalaiskokki Jacques Pépin haluaa nyt taistella tätä yleistä valmistustapaa vastaan omalla vinkillään.

Kokin mukaan rapein lopputulos on nimittäin mahdollista saavuttaa lisäämällä broilerin koivet tai nahalliset broilerin fileet kylmälle pannulle. Kyllä, usko tai älä. 

Lihojen lisääminen kylmälle pannulla mahdollistaa rasvan hitaan haihtumisen, jolloin lopputulos on takuulla rapea. 

"En ollut uskoa, kuinka täydelliseltä nahka näytti"

Delish-sivuston Makinze Gore kertoo aluksi epäilleensä ohjetta, jonka valmistustapa soti kaikkea aiemmin opittua vastaan. Mutta lopputulos yllätti hänet täysin – vain ja ainoastaan positiivisella tavalla.

– En ollut uskoa sitä, kuinka täydelliseltä valmistamieni kanankoipien nahka näytti. Ne olivat täydellisen kullanruskeita, eikä nahka irronnut kanasta, Gore kertoo.

Sen lisäksi, että nahka pysyi kiinni lihassa, nahasta tuli hitaan lämpiämisen ansiosta rapea, eikä lainkaan kumimainen, kuten joskus kuumalla pannulla valmistettaessa käy.

Eli lisäämällä kanat kuuman pannun sijaan kylmälle, saat joka ikinen kerta mehukasta ja rapeaa kanaa ilman räiskyviä rasvaroiskeita. 

Lähde: Delish

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja