The Kitchn -ruokasivusto esittelee jälleen helpon ja nopean uunilohireseptin, joka takaa mehevän lopputuloksen.
Monista hyvistä ja helpoista uunilohiresepteistään tunnettu ruokasivusto The Kitchn vinkkaa jälleen mainion metodin uunilohen valmistamiseen. Ruokatoimittaja Naomi Tomky suosittelee testaamaan lohen valmistamista argentiinalaisen chimichurrikastikkeen kanssa.
– Tämä takuuvarma metodi jättää lohen kauniiksi ja koskemattomaksi, eikä kalasta tule takuulla kuivaa, Tomky lupaa.
Lohen mehevyyden takaa sen päällä tarjoiltava chimichurrikastike. Chimichurri on tuttu liharuokien lisuke, mutta yrttinen ja etikkainen kastike sopii mainiosti yhteen myös kalan kanssa. Kastikkeen voi tehdä jo hyvissä ajoin ennakkoon, jolloin jäljelle jää vain lohen paistaminen. Jos chimichurria jää yli, säilytä sitä jääkaapissa ja testaa esimerkiksi pastakastikkeena peston tapaan.

