Tässä herkullisessa perunamuusireseptissä ei tingitä voista ja kermasta! Vaikka muusi ei ole sieltä kevyimmästä päästä, maku on taatusti kaloreiden arvoinen.
Silloin kun kiire painaa, mutta et halua tinkiä hyvästä kotiruoasta, etukäteen valmistettavat ruoat pelastavat paljolta. Keitot ja laatikkoruoat ovat tyypillisimpiä esimerkkejä etukäteen valmistettavista ruoista, mutta myös perunamuusin voi valmistaa hyvissä ajoin – jopa kaksikin päivää ennen ruokailua.
Tämä herkullinen ennakoivan ruoanlaittajan perunamuusi kuuluu Bon Appétit -sivuston vuoden 2018 suosituimpien reseptien joukkoon.
LUE MYÖS: Maku ei ainoa tekijä – tiesitkö, tästä syystä perunoiden keitinveteen lisätään suolaa?
Uudelleenlämmitystä ei huomaa, vaan muusi maistuu siltä, kuin se oli juuri valmistettu. Mutta kuinka tämä on mahdollista?
Herkullisen maun ja täydellisen rakenteen salaisuus piilee rasvaisissa raaka-aineissa.
