Täydellinen juustodippi vie kielen mennessään – tarvitset vain kolme ainesosaa!
Ruotsalainen ruokabloggaaja Julia neuvoo kotitekoisen juustodipin reseptin, joka on taatusti herkullista ja vieläpä nopea valmistaa.
Perjantai-ilta on täydellinen herkutteluun. Kokeile tätä kotitekoista juustodippiä omassa kotikeittiössäsi.
Täydellinen juustodippi:
300 g cheddar-juustoa
1 dl ranskankermaa
2 rkl siivutettuja jalopenoja
1. Laita juustot, ranskankerma ja jalopenot kattilaan, jonka pinta ei helposti polta pohjaan. Esimerkiksi teflon on hyvä valinta.
2. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan puuhaarukalla sekoittaen niin kauan, että juusto sulaa ja ainekset ovat sekoittuneet keskenään täydellisesti.
3. Dippaa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka