Tästä ei suklaamoussen tekeminen enää helpommaksi tule – tarvitset vain 3 raaka-ainetta ja 30 sekuntia

Tee itse helpot suklaakulhot 1:27 Tee itse helpot suklaakulhot

Australialainen äiti jakoi TikTokissa reseptin, jonka avulla valmistat suklaamoussen alle minuutissa. Tämän helpommaksi jälkiruoan tekeminen ei enää tule!

Videolla valmistetaan helpot suklaakulhot.

Käyttäjä Mama Mila jakaa TikTokissa videoita erilaisista kodinhoitoon liittyvistä nikseistä. Naisen niksit ovat ilmeisen suosittuja, sillä tilillä on yli 70 000 seuraajaa. Tilin julkaisuista on tykätty yhteensä 1,3 miljoonaa kertaa.

Mama Mila on jakanut tilillään myös simppelin ja nopean reseptin suklaamoussen valmistamiseen. Tarvitset vain kolme raaka-ainetta: kookoskermaa, tomusokeria ja kaakaojauhetta. Naisen mukaan moussen valmistamiseen kuluu vain 30 sekuntia. Näppärästä reseptistä uutisoi The Sun.

Pakasta kookoskermaa yön yli. Kaavi seuraavana päivänä kerma ulos purkista. Jos pohjalle on jäänyt vettä, älä käytä sitä suklaamoussen valmistamiseen. Lisää kerman sekaan noin 1,2 desilitraa tomusokeria ja yksi teelusikallinen kaakaojauhetta. Vispilöi ja nauti!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.