Täydellistä munakokkelia helposti ja nopeasti – tällä julkkiskokin niksillä se onnistuu: ”Mullistavaa, miksi en ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä?”

Kananmuna pehmeä munakokkeli
Shutterstock

Jos kotoasi löytyy höyryputkella varustettu kahvikone, sinulta löytyy myös väline täydellisen munakokkelin valmistukseen.

Jos rakastat pehmeää ja suussa sulavaa munakokkelia, mutta sen valmistus tuntuu liian haastavalta ja aikaa vievältä puuhalta, julkkiskokki Martha Stewartin niksi on juuri sinua varten!

Food Networkin videolla kokki näyttää, kuinka helposti täydellinen munakokkeli valmistuu vähällä vaivalla ilman hellaa ja pannua. Tarvitset vain höyryputkella varustetun kahvikoneen ja mukin.

"Miksi en ole koskaan tullu ajatelleeksi tätä"

Suureen suosioon nousseella videolla Stewart rikkoo kaksi kananmunaa mukiin. Joukkoon hän lisää hieman kuutioitua voita ja suolaa ja pippuria. Nopean sekoittamisen jälkeen kahvikoneen höyryputki asetetaan mukiin ja aletaan hommiin!

Ei mene montakaan sekuntia, kunnes höyry on muuttanut kananmunat uskomattoman pehmeäksi ja kuohkeaksi kokkeliksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Kymmeniä tuhansia katselukertoja saanut video on aiheuttanut someyleisössä reaktioita sekä puolesta että vastaan. Osa Twitter-videoon kommentoineista on sitä mieltä, että kokin vinkki on aivan liian epähygieeninen ja sotkuinen.

– Kahvikoneen puhdistaminen tulee olemaan hauskaa hommaa, eräässä kommentissa todetaan.

– Kukaan kananmuna-allerginen ei voi enää tehdä kahvia tuolla koneella.

Vaikka enemmistö kommentoijista onkin osoittanut videon nähtyään hämmennystä, joukosta löytyy myös vinkin ylistäjiä.

– Jos olet koskaan kokannut, tiedät, että tuo kokkeli näyttää täydelliseltä, eräässä videon kommentissa mainitaan. 

– Mullistavaa, miksi en ole koskaan tullut ajatelleeksi tätä.

Lähde: TheKitchn

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!