Huippusuosittua aamupalareseptiä on testattava! Vain neljä ainesosaa – hittipaahtoleivät valmistuvat muutamassa minuutissa

paahtikset
Shutterstock, bigacis

Helppo resepti täydellisen aamupalapaahtoleivän tekemiseen saavutti huiman suosion sosiaalisessa mediassa. Toteutukseen tarvitset vain neljä ainesosaa. Reseptistä kertoo muun muassa Mirror.

Jos tykkäät syödä aamuisin kananmunaa ja paahtoleipää, tämä resepti on sinulle. Helppo kikka täydellisen kananmunaleivän tekoon levisi ensin viraaliksi sosiaalisessa mediassa, jonka jälkeen TikTok-käyttäjä ivycher päätti näyttää tilillään mallia kuuluisien leipien tekoon.

Leipien tekoon menee vain muutama minuutti, eikä siihen tarvita kuin neljä ainesosaa. Halutessasi voit myös lisätä tai jättää pois joitain aineksia.

Ivycher käytti leivissään vaaleaa paahtoleipää, kananmunia, juustoa ja kinkkua sekä mausteina suolaa ja pippuria.

Ensin nainen rikkoi kaksi kananmunaa kulhoon sekä maustoi ne suolalla ja pippurilla. Sekoitettuaan haarukalla kananmunat tasaiseksi, kaatoi hän ne pannulle. Kananmunaseoksen päälle hän laittoi kaksi paahtoleivän palaa. Paahtoleivät tulee kääntää, jotta molemmat puolet saavat osakseen kananmunista.

Kun kananmunat ovat kypsyneet, koko komeus heitetään ympäri niin, että leivät ovat vuorostaan pannua vasten ja kananmunat päällä. Nainen laittaa kananmunien päälle palat juustoa ja kinkkua, sekä taittelee leivät syötäviksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ivycherin videota on katsottu TikTokissa jo yli 273 000 kertaa. Se on kerännyt yli 69 000 tykkäystä ja saanut satoja kommentteja.

***

Videolla näytetään, miten leipä kannattaa oikeasti leikata.

0:18

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja