Nyt on tarjolla oikea unelmatyö: Maistele juustoja niin paljon kuin haluat – palkkaa vastaan

0:37 10 suosikkiherkkua, jotka aiheuttavat eniten riippuvuutta – kuinka montaa himoitset?

Juustoa rakastaville on tarjolla suoranainen unelmatyöpaikka Manchesterissa, Englannissa. Haussa on nimittäin paikka juustoista vastaavana assistenttina, jolla on työpaikallaan luvassa rajaton määrä juustoa.

Katso yllä olevalta videolta, mitkä ruoat aiheuttavat eniten riippuvuutta! Juusto on tietenkin listalla!

Rakastatko niin brietä, manchegoa, mozzarellaa kuin gruyèreakin? Söisitkö mielelläsi juustoa päivät pitkät ja yhdistelisit mitä parhaimpiin kekseihin ja hilloihin?

Manchesterissa on nyt tarjolla kuvaukseen sopivalle henkilölle unelmatyöpaikka. Kuljetustekniikkaa kehittävä yritys Sorted etsii nimittäin "juusto-fanaatikkoa", jonka tarkoituksena on toimia yrityksen "juustojohtajan" assistenttina.

– Etsin assistenttia, joka tietää, kuinka luoda hyvän juustolautasen eikä välitä, jos töiden jälkeen häntä seuraa vaimea haju, selittää yrityksen nykyinen juustojohtaja Emma Smith  Uniladille.

Työntekijän täytyy tuntea niin paikalliset kuin ulkomaalaiset juustotkin, ja hänen tarkoituksenaan on tarjoilla mitä parhaimpia yhdistelmiä juustoja yrityksen erilaisissa tapahtumissa.

Rajaton määrä juustoa!

Pelkkä juustojen tunteminen ei edes riitä, vaan ehdokkaan täytyy tietää, mikä leipä tai keksi, chutney tai hillo sekä hedelmä tai vihannes sopii parhaiten tarjolla olevien juustojen kanssa.

Tavallisten työetujen lisäksi työntekijälle on luvassa työpaikallaan rajaton määrä juustoa!

Juustojen tuntemisen ja vertailun lisäksi työntekijän tulee tosin olla myös tekniikan tuntija yrityksen luonteesta johtuen.

Jos tämä paikka ei nappaa, heinäkuun lopussa aukesi myös toinen herkullinen työpaikka, tällä kertaa suklaalevitteen ystäville: Nutellalle nimittäin etsitään maistelijoita.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja