Mainos

Tässäkö helpoin tapa laihtua? Lisää tuttua maustetta aamupuuroosi – ja saat tuloksia!

Kaurapuuron päälle lisätty kaneli voi asiantuntijan mukaan estää sinua sortumasta epäterveellisiin herkkuihin myöhemmin päivällä. 

Monta kertaa yksinkertaisimmat vinkit ovat niitä kaikkein parhaimpia, ja niin on myös tälläkin kertaa. Tehostaaksesi laihtumista, asiantuntija suosittelee lisäämään kaurapuuron päälle varsin tuttua maustetta – kanelia.

Parantaa mielialaa ja pitää terveenä

Lontoolainen ravitsemusterapeutti Rick Hay kertoo Healthista-sivustolle kanelin olevan erinomainen mauste sen verensokeria tasaavien ominaisuuksien vuoksi. Tutkimuksissa kanelista on todettu olevan hyötyä etenkin tyypin 2 diabetesta sairastaville henkilöille.

– Kaneli auttaa tasaamaan verensokeria, mikä puolestaan auttaa vähentämään mielitekoja. Tämä on etu etenkin painonhallinnasta tai laihdutuksesta puhuttaessa, Hay kertoo ja lisää, että kanelilla on myös mielialaa parantavia ominaisuuksia.

Kanelin sisältämällä eugenoli-öljyllä on lisäksi todettu olevan antiseptisiä ominaisuuksia, eli kaneli voi auttaa sinua pysymään terveenä. 

Pitääksesi verensokerin ja mieliteot kurissa, asiantuntija suosittelee ripottelemaan kanelia paitsi aamupuuroon, myös välipalaomenien päälle. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja